Letters en Reclame borden

Corten, stalen letters en reclameborden 

Wij produceren letters, reclame, borden, uithangborden, Corten stalen letters en objecten. Cortenstaal is een legering van staal, chroom en koper. Cortenstaal is herkenbaar aan zijn oranje bruine roestkleur.

Het staal wordt veel toegepast in de architectuur, voor staalconstructies, kunstobjecten, gevelbekledingen, maar ook voor elementen in de tuin als plantenbakken, tuinmeubelen, borders en afscheidingen.

Ook produceren wij letters in elk denkbaar lettertype in elk formaat. Het cortenstaal is verkrijgbaar in vele dikte maten. Naar gelang de dikte en hoogte van de letters wordt bepaald of het cortenstaal met de laser wordt gesneden of met water onder zeer hoge druk. Het is zelfs mogelijk om tot een dikte van 100 mm het staal te snijden.

De gesneden letters kunnen worden voorzien van draadeinden aan de achterzijde voor het monteren op de gevel of wand. Deze letters kunnen ook worden voorzien van LED-verlichting aan de achterzijde, waardoor het licht op de gevel of wand uitstraalt en er een corona ontstaat om de letter heen.

Staalcontructies

Eveneens kunnen wij het staal construeren als bijvoorbeeld een postkast gecombineerd met naam en huisnummer gelaserd. Evenals een reclamezuil geconstrueerd in cortenstaal voor bij kantoorpand, en deze voorzien van gelaserde tekst en/of logo, verlicht- en onverlicht.

Ook voor een Corten staal uithangbord kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

Wij produceren uw Corten staal uithangbord geheel voor u op maat. Deze voorzien van uw bedrijfslogo op beide zijden en geheel in kleur. De Corten stalen platen worden geheel door en door gelaserd waarin het logo in acrylaat wordt ingelegd.

Deze dan wanneer nodig in kleur gespoten. Vooraf doen wij u de offerte toekomen met een digitale visualisatie. Een stoer en robuust uithangbord zal de uitstraling van uw onderneming doen versterken. 

Wilt u meer informatie over letters en reclameborden,

neem dan contact met ons op!

Breng uw eigen ideeën aan, wij denken graag met u mee.

Bovendien maakt dat uw Cortenstaal uniek.