Vuurtafel

Vuurtafels in corten staal kunnen wij in diverse maatvoeringen produceren. Deze in een houtgestookte uitvoering of uitvoering met een gecertificeerde gasbrander. Bij de uitvoering met een gasbrander leveren wij ook keramische houtblokken of lavastenen. Tevens is er de mogelijkheid om de vuurtafels te produceren met een glasombouw. De glasombouw geeft wind geen kans de vlammen te beïnvloeden, evenals biedt het een extra veiligheid voor kleine kinderen.

Onze lijn bestaat uit de volgende objecten: barbeque’s, vuurschalen, vuurkorven, buitenkachels, houtopslag units, plantenbakken, tuinschermen, kaarsenplateau’s, en kaarsen kandelaars. Ook kunt u bij ons terecht voor de vervaardiging van corten stalen producten op maat.

Vuurkorf

Met onze jarenlange ervaring in de productie van Corten stalen letters zijn wij begonnen met het produceren van corten stalen objecten voor binnen- en buitens huis. Vuurkorven behoren hiermee tot onze lijn. De vuurkorven kunnen desgewenst geheel op maat worden geproduceerd. Geheel met uw eigen tekst en of patronen in de vuurkorf lasergesneden.

Vuurschaal

Vuurschalen in diverse maten en uitvoeringen. Rond, vierkant of rechthoekig. Met of zonder patroon gelaserd.