Letters, logo’s, en reclameborden in cortenstaal

Kenti Corten Staal (Steel)

Door:Patrick de Letter

In het kort:Cortenstaal, ook bekend als weervast staal, is een bijzondere legering die zijn populariteit te danken heeft aan zijn opvallende roestachtige patina. Deze natuurlijke roestlaag vormt zich na verloop van tijd en geeft het materiaal een unieke, warme uitstraling. Maar laat je niet misleiden door het roestige uiterlijk Lees verder

Kenti-Cortenstaal is sinds 2016 actief in de vervaardiging van Corten Stalen producten met als grootste afzet en productie het snijden van letters en logo’s geheel in vorm. Wij snijden uw logo en/of tekst geheel op maat en in elk lettertype zoals u wenst.

Diverse dikten van materiaal zijn hierin toepasbaar. Ook kunnen wij uw logo in corten staal uitlaseren uit een paneel en deze laten uitlichten. Zo construeren wij een constructie achter het paneel waar wij de ledverlichting kunnen inbouwen voor en met een optimale uitlichting van uw bedrijfslogo. Dit ook in groot formaat met een maximale maatvoering van 300×150 cm. De montage kunnen wij voor u geheel verzorgen.

Kenti-Cortenstaal: Een Toonaangevende Speler in de Wereld van Cortenstaal Productie

Sinds de oprichting in 2016 heeft Kenti-Cortenstaal zich gevestigd als een betrouwbare producent van hoogwaardige Cortenstaal producten. Onze specialiteit ligt in het nauwkeurig snijden van letters en logo’s in elke gewenste vorm en grootte. Of het nu gaat om het identificeren van uw bedrijf, het personaliseren van een ruimte of het creëren van kunstwerken, wij leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Maatwerk in Cortenstaal: Een Wereld van Mogelijkheden

Bij Kenti-Cortenstaal geloven we in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar elegante letters voor uw bedrijfsgevel, een op maat gemaakt logo voor uw interieur of een kunstwerk voor uw tuin, wij hebben de expertise en technologie om het voor u tot leven te brengen. Onze vakbekwame ambachtslieden zijn bedreven in het werken met diverse dikten van Cortenstaal, waardoor we flexibiliteit kunnen bieden in het ontwerpproces. Of u nu een subtiel ontwerp wilt of een indrukwekkend statement wilt maken, wij hebben de capaciteit en kennis om aan uw verwachtingen te voldoen.

Innovatieve Verlichtingsoplossingen

Naast het snijden en vormgeven van Cortenstaal, bieden wij ook innovatieve verlichtingsoplossingen. We kunnen uw logo of tekst uitsnijden uit een Cortenstaal paneel en deze voorzien van LED-verlichting voor een opvallend effect. Door een speciale constructie achter het paneel te creëren, kunnen we een optimale uitlichting van uw bedrijfslogo garanderen. Of het nu gaat om binnen- of buitentoepassingen, onze verlichtingsoplossingen voegen een extra dimensie toe aan uw ontwerp.

Groot Formaat, Geen Compromissen

Bij Kenti-Cortenstaal hebben we de capaciteit om groots te denken. Met een maximale maatvoering van 300×150 cm zijn we in staat om indrukwekkende stukken te produceren die een blijvende indruk achterlaten. Of het nu gaat om het markeren van een ingang, het verfraaien van een publieke ruimte of het personaliseren van een speciale gelegenheid, wij leveren op schaal zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Een Complete Service: Van Ontwerp tot Montage

Bij Kenti-Cortenstaal gaat onze betrokkenheid verder dan de productie. Wij bieden een complete service, van het initiële ontwerp tot aan de vakkundige montage ter plaatse. Ons team staat klaar om u te begeleiden door het hele proces en zorgt ervoor dat uw visie tot in de kleinste details wordt gerealiseerd. Kies Kenti-Cortenstaal voor ongeëvenaarde expertise, maatwerk van topkwaliteit en een toegewijde service die uw project naar nieuwe hoogten tilt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ideeën kunnen omzetten in adembenemende realiteit.   Wilt u meer informatie kunt u ons bellen of mailen. Tel.: +31(0)20 4821724 E-mail: info@kenti-cortenstaal.nl

Wellicht ook interessant?

Huisnamen in Corten Staal

Huisnamen in Corten Staal

Unieke Cortenstalen Huisnamen: Kenti-Cortenstaal Maakt Het Mogelijk Bent u op zoek naar een unieke manier om uw huis, villa of bungalow te onderscheiden? Zoek niet verder! Kenti-Cortenstaal biedt al jarenlang vakmanschap in het produceren van op maat gemaakte corten...

Lees meer
De Blinde Sluiting: Een Subtiele Afwerking

De Blinde Sluiting: Een Subtiele Afwerking

De “blinde sluiting” is een techniek die vaak wordt toegepast bij Cortenstaal naamborden. Deze sluiting zorgt ervoor dat er geen zichtbare bevestigingspunten zijn aan de voorkant van het naambord. Hierdoor krijgt het bord een strak en minimalistisch uiterlijk.

Lees meer