Tuinschermen geheel op maat met uw eigen design.

Cortenstaal is al decennia lang een veel gebruikt staalsoort wat werd toegepast in de scheepsbouw en brugbouwconstructies.

Het is inmiddels ook ontdekt door vele interieurontwerpers en landschapsarchitecten.

Het staal heeft een warme maar toch industrieel robuuste uitstraling. Ook de tuinmeubelbranche heeft het materiaal ontdekt. Hier zien wij dat cortenstaal wordt gebruikt voor buitenkachels en plantenbakken.

Veel architectenbureaus hebben het cortenstaal opgenomen als wandbekleding voor gebouwen maar ook duurzame woonhuizen. Het staal verkrijgt een egale oranje bruin roestige kleur.

Kijk ook eens op onze pagina van Patrick de Letter

Tuinschermen Op Maat: Uniek Design met Cortenstaal

Cortenstaal heeft een rijke geschiedenis als een veelgebruikte staalsoort in de scheeps- en brugbouw. De laatste decennia is het ook steeds populairder geworden onder interieurontwerpers en landschapsarchitecten. De reden? De unieke combinatie van warmte en industriële robuustheid die Cortenstaal uitstraalt.

 

Cortenstaal in de Tuin: Meer dan een Tuinscherm

In de wereld van tuinontwerp is Cortenstaal een ware game-changer. Het materiaal vindt zijn weg naar allerlei elementen in de buitenruimte. Van buitenkachels tot plantenbakken, Cortenstaal voegt een vleugje stijl en duurzaamheid toe aan je tuin. Maar het stopt niet bij daar.

 

Cortenstaal als Architectonisch Element

Architectenbureaus omarmen de veelzijdigheid van Cortenstaal en gebruiken het als wandbekleding voor gebouwen en duurzame woonhuizen. De unieke eigenschap van Cortenstaal om een egale oranjebruine roestige kleur te verkrijgen, geeft een natuurlijke en karakteristieke uitstraling aan elk oppervlak. Het voegt een tijdloze esthetiek toe aan moderne architectuur.

 

Tuinschermen: Jouw Persoonlijke Stempel in de Tuin

Een van de meest opvallende toepassingen van Cortenstaal in de tuin zijn de op maat gemaakte tuinschermen. Met Cortenstaal kun je tuinschermen creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken. Of je nu kiest voor een strak en modern design of juist een organische vormgeving prefereert, met Cortenstaal zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Kenti: Meesters in Cortenstaal Maatwerk

Bij Kenti zijn we gepassioneerd door Cortenstaal en geloven we in de kracht van maatwerk. Onze vakbekwame ambachtslieden beheersen de kunst van het vormgeven en bewerken van Cortenstaal tot in de kleinste details. Samen met jou creëren we tuinschermen die naadloos aansluiten bij jouw visie en de architectuur van je buitenruimte.

 

Voeg een Persoonlijk Tintje Toe aan Jouw Tuin

Met op maat gemaakte tuinschermen van Cortenstaal voeg je een uniek designelement toe aan je buitenruimte. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer je tuin in een oase van stijl en duurzaamheid. Kies voor Kenti en ontdek hoe Cortenstaal jouw tuin tot leven kan brengen.