Dit kunnen wij voor uw betekenen.

Objecten

Wij produceren zelf niet maar het advies,ontwerp, plaatsing en de kwaliteitscontrole is onze expertise. Cor-ten staal is een legering van staal, chroom en koper. Cor-ten staal is herkenbaar aan zijn oranje bruine roestkleur. Cor-ten staal wordt veel toegepast in de architectuur, voor staalconstructies, kunstobjecten, gevelbekledingen,

Buitenshuis

Cor-ten staal is ook prima te gebruiken voor elementen in de tuin als zoals plantenbakken, tuinmeubelen, borders en afscheidingen.

Vele mogelijkheden

Op verzoek of als wens kunnen wij het staal construeren als bijvoorbeeld een postkast gecombineerd met naam en huisnummer gelazerd. Of een reclamezuil geconstrueerd in Corten staal voor bij uw kantoorpand, en deze voorzien van gelasterde tekst en/of logo, verlicht- en onverlicht. Alles is mogelijk.

 

 

Letters

Wij produceren letters in elk denkbaar lettertype in elk formaat. Het Cor-ten staal is verkrijgbaar in vele dikte maten. Naar gelang de dikte en hoogte van de letters wordt bepaald of het Cor-ten staal met de laser wordt gesneden of met water onder zeer hoge druk.

100MM mogelijk!

Het is zelfs mogelijk om tot een dikte van 100 mm. het staal te snijden. De gesneden letters kunnen worden voorzien van draadeinden aan de achterzijde voor het monteren op de gevel of wand.

Opvallende verlichting

De letters kunnen ook worden voorzien van LED verlichting aan de achterzijde, waardoor het licht op de gevel of wand uitstraalt en er een corona ontstaat om de letter heen.