Corten stalen letters, reclameborden en objecten.

Dit kunnen wij voor uw betekenen.

Objecten

Corten stalen letters.

Wij produceren zelf en geven advies op maat, ontwerp, plaatsing en de kwaliteitscontrole is onze expertise. Corten staal is een legering van staal, chroom en koper. Het Corten staal is herkenbaar aan zijn oranje bruine roestkleur. Corten staal wordt veel toegepast in de architectuur, voor staalconstructies, kunstobjecten en gevelbekledingen.

Buitenshuis

Corten staal is ook prima te gebruiken voor elementen in de tuin zoals plantenbakken, tuinmeubelen, tuinschermen, sfeerpanelen,  borders en afscheidingen.

Vele mogelijkheden

Op verzoek of als wens kunnen wij het staal construeren als bijvoorbeeld een postkast gecombineerd met naam en huisnummer gelasert. Of een reclamezuil geconstrueerd in Corten staal voor bij uw kantoorpand en deze voorzien van gelaserde tekst en/of logo, verlicht- en onverlicht. Veel is hierin mogelijk.

 

 

Corten Stalen Letters

Wij produceren stalen letters in elk denkbaar lettertype in elk formaat. Het Corten staal is verkrijgbaar in vele dikte maten. Naar gelang de dikte en hoogte van de letters wordt bepaald of het Corten staal met de laser wordt gesneden of met water onder zeer hoge druk.

100mm mogelijk!

Het is zelfs mogelijk om tot een dikte van 100 mm. het staal te snijden. De gesneden letters kunnen worden voorzien van draadeinden aan de achterzijde voor het monteren op de gevel of wand.

Corten Stalen Letters verlicht

De letters kunnen ook worden voorzien van LED verlichting aan de achterzijde, de letters worden dan als een doosvorm gelast waarin de led’s zitten gemonteerd. De letters worden op afstand van de gevel geplaatst waardoor er een corona om de letter heen komt.

Kijkt u ook eens bij onze andere onderneming Patrick de Letter. Gevelletters geproduceerd uit staal en in kleur gepoedercoat.