De Blinde Sluiting: Een Subtiele Afwerking

KenTi Cor-ten staal object Corten stalen letters
Kenti Corten Staal (Steel)

Door:Webteam KenTi

In het kort:De "blinde sluiting" is een techniek die vaak wordt toegepast bij Cortenstaal naamborden. Deze sluiting zorgt ervoor dat er geen zichtbare bevestigingspunten zijn aan de voorkant van het naambord. Hierdoor krijgt het bord een strak en minimalistisch uiterlijk. Lees verder

Cortenstaal Naamborden: Stijlvol en Duurzaam

Cortenstaal naamborden zijn een prachtige toevoeging aan elke woning. Ze combineren stijlvol design met duurzaamheid en hebben een unieke uitstraling die zich onderscheidt van traditionele naamborden. Eén van de bijzondere kenmerken die vaak in Cortenstaal naamborden wordt toegepast, is de zogenaamde “blinde sluiting”.

De Kracht van Cortenstaal

Cortenstaal is een speciale legering die bekend staat om zijn weerstand tegen corrosie en roestvorming. Dit maakt het bijzonder geschikt voor buitentoepassingen, zoals naamborden. Het materiaal ontwikkelt een natuurlijke roestlaag die niet alleen een beschermende barrière vormt, maar ook een warme en karakteristieke uitstraling geeft.

De Blinde Sluiting: Een Subtiele Afwerking

De “blinde sluiting” is een techniek die vaak wordt toegepast bij Cortenstaal naamborden. Deze sluiting zorgt ervoor dat er geen zichtbare bevestigingspunten zijn aan de voorkant van het naambord. Hierdoor krijgt het bord een strak en minimalistisch uiterlijk. De bevestigingselementen worden aan de achterzijde van het bord geplaatst, waardoor het naambord een naadloze uitstraling krijgt.

Maatwerk voor Jouw Stijl

Bij Kenti begrijpen we dat elk huis en elke tuin uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor Cortenstaal naamborden. Of je nu kiest voor een standaardontwerp met een blinde sluiting of een volledig gepersonaliseerd naambord met je eigen ontwerp, wij zorgen ervoor dat het naambord perfect aansluit bij jouw stijl en voorkeuren.

Duurzaamheid en Weerbestendigheid

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn Cortenstaal naamborden ook bijzonder duurzaam. Dankzij de weerbestendige eigenschappen van Cortenstaal kunnen deze naamborden jarenlang meegaan zonder hun schoonheid te verliezen. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereisen minimaal onderhoud.

Kies voor Cortenstaal Naamborden met Blinde Sluiting

Bij Kenti zijn we trots op onze hoogwaardige Cortenstaal naamborden met blinde sluiting. Ze combineren functionaliteit, stijl en duurzaamheid op een unieke manier. Kies voor een naambord dat niet alleen je huis identificeert, maar ook een statement maakt over je persoonlijke smaak. Kies voor Cortenstaal. Kies voor Kenti.

Wellicht ook interessant?

Letters, logo’s, en reclameborden in cortenstaal

Letters, logo’s, en reclameborden in cortenstaal

Cortenstaal, ook bekend als weervast staal, is een bijzondere legering die zijn populariteit te danken heeft aan zijn opvallende roestachtige patina. Deze natuurlijke roestlaag vormt zich na verloop van tijd en geeft het materiaal een unieke, warme uitstraling. Maar laat je niet misleiden door het roestige uiterlijk

Lees meer