Huisnamen in Corten Staal

casa romeo benissa corten stalen letters op afstand gemonteerd
Kenti Corten Staal (Steel)

Door:Patrick de Letter

In het kort:Unieke Cortenstalen Huisnamen: Kenti-Cortenstaal Maakt Het Mogelijk Bent u op zoek naar een unieke manier om uw huis, villa of bungalow te onderscheiden? Zoek niet verder! Kenti-Cortenstaal biedt al jarenlang vakmanschap in het produceren van op maat gemaakte corten stalen letters, perfect om een persoonlijke touch aan uw woning te geven. Materialen van de Hoogste […] Lees verder

Unieke Cortenstalen Huisnamen: Kenti-Cortenstaal Maakt Het Mogelijk

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw huis, villa of bungalow te onderscheiden? Zoek niet verder! Kenti-Cortenstaal biedt al jarenlang vakmanschap in het produceren van op maat gemaakte corten stalen letters, perfect om een persoonlijke touch aan uw woning te geven.

Materialen van de Hoogste Kwaliteit

Of u nu de warme en natuurlijke uitstraling van corten staal verkiest, de strakke elegantie van RVS, of liever staal gepoedercoat in een specifieke RAL kleur, wij leveren het materiaal dat aan uw wensen voldoet. Ons assortiment omvat diverse dikten, altijd op voorraad voor een snelle en efficiënte service.

Blinde Montage voor Eenheid

Wij streven naar een naadloze integratie van uw huisnaam met de gevel of muur. Daarom voorzien we de letters aan de achterzijde van draadeinden, gestiftlast voor een blinde en elegante montage. Onze montageservice is beschikbaar door heel Nederland en zelfs internationaal.

Costa Blanca Expertise

Ons werkgebied strekt zich uit tot de zonnige Costa Blanca in Spanje, waar we talloze huizen van namen hebben voorzien. Met een eigen kantoor en werkplaats in deze regio, kunnen wij u ook daar vakkundig van dienst zijn.

Digitale Voorproef voor Perfectie

Voordat we overgaan tot productie, bieden we u een digitale visualisatie aan. Zo heeft u een helder beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien, afgestemd op uw specifieke wensen.

Bent U Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon: +31(0)20 4821724 of e-mail: info@patrickdeletter.com. Ontdek de mogelijkheden en geef uw woning een unieke identiteit met cortenstalen letters van Kenti-Cortenstaal. Bezoek ook onze pagina hier voor extra inspiratie.

Wellicht ook interessant?

De Blinde Sluiting: Een Subtiele Afwerking

De Blinde Sluiting: Een Subtiele Afwerking

De “blinde sluiting” is een techniek die vaak wordt toegepast bij Cortenstaal naamborden. Deze sluiting zorgt ervoor dat er geen zichtbare bevestigingspunten zijn aan de voorkant van het naambord. Hierdoor krijgt het bord een strak en minimalistisch uiterlijk.

Lees meer
Letters, logo’s, en reclameborden in cortenstaal

Letters, logo’s, en reclameborden in cortenstaal

Cortenstaal, ook bekend als weervast staal, is een bijzondere legering die zijn populariteit te danken heeft aan zijn opvallende roestachtige patina. Deze natuurlijke roestlaag vormt zich na verloop van tijd en geeft het materiaal een unieke, warme uitstraling. Maar laat je niet misleiden door het roestige uiterlijk

Lees meer